Gebruikersverhalen

Ank Sneekes,

ouder van Luuk (11), Job (9) en Robin (5) van De Baanbreker in Graft

Als je fulltime werkt en drie kleine kinderen hebt rondlopen is het laatste waar je mee bezig wilt zijn de overblijf. In het verleden gebeurde het dan ook heel regelmatig dat ik 's ochtends op school het overblijflijstje vergat in te vullen. Met als gevolg een boos briefje dat mijn kind op de overblijf was, maar niet was opgegeven ... Toen de regel kwam dat als je het vergeten was op te schrijven je dubbel moest betalen, ontplofte ik gewoon. Wat een achterhaald systeem in een wereld waarin een ieder twitter, mail, sms en whatsapp gebruikt. Niet te geloven toch? En toen kwam 'Overblijven met Edith'. Eindelijk een goede registratiemethode, wat een verademing!

Ik kan wanneer ik wil - of het nu midden in de nacht is of 's morgens vroeg - invullen of mijn kinderen wel of niet naar de overblijf gaan. Wij hebben gelukkig geen abonnement op school waarmee je vaste dagen afneemt en je ook betaalt als je ze een keer niet naar de overblijf brengt. Nee hoor, met 'Overblijven met Edith'  betaal je wat je gebruikt. Ideaal. Op feestdagen en/of studiedagen kun je geen overblijf invullen, waardoor je jezelf ook niet kunt vergissen.

Ik vul de overblijfdagen voor mijn Luuk, Job en Robin voor het hele jaar in. Als ze een keer ziek zijn of weg moeten dan log ik in en haal de desbetreffende dag eruit. Heel simpel, een kind kan de was doen zou ik zeggen. Ik heb in ieder geval een kopzorg minder gekregen. Edith, bedankt!

Vrienden van Edith

Beschermingsbewind NHN staat voor vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Persoonlijk door tijdens het opbouwen van onze werkrelatie intensief contact te hebben.