Gebruikersverhalen

Annelies Zutt,

directie RKBS d'Oosterkim in Schoorl, 100 leerlingen

Voor wij met dit systeem werkten, was de overblijfadministratie een enorme hoeveelheid werk. Kinderen kwamen met contant geld en de coördinator hield alles bij in een schriftje.

Zij wist nooit precies hoeveel kinderen er overbleven op een dag en kon dus alleen schatten hoeveel begeleiders er nodig waren.

Bovendien wil je als directie geen contant geld meer in de school. Met alle berichtgevingen in de media hoe instellingen omgaan met geld, wil ik het graag transparant en verifieerbaar hebben. Laat de onderwijsinspectie maar komen.

Alles is met één klap ondervangen met het systeem van Edith. Het werkt uitstekend, de ouders krijgen automatisch een factuur en kunnen het verschuldigde bedrag overmaken of middels automatische incasso verrekenen. Geen sigarendoosjes met los geld meer en geen onoverzichtelijke administratie die net als je het nodig hebt ergens anders ligt.

De coördinator kan tijdig zien hoeveel kinderen er komen en dus zorgen voor voldoende begeleiders. Kortom, wij zijn heel blij met dit systeem!

Vrienden van Edith

Beschermingsbewind NHN staat voor vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Persoonlijk door tijdens het opbouwen van onze werkrelatie intensief contact te hebben.