Gebruikersverhalen

Eveline Hirman,

ouder van Milan (11) van De Baanbreker in Graft

Sinds heel jonge leeftijd is bij mijn zoon Milan geconstateerd dat hij allergisch is voor een aantal voedingsproducten, voor harige dieren, huismijt en pollen. Daarnaast heeft hij astma en dit betekent dat hij bij een astma-aanval zijn medicijnen nodig heeft. Wij als ouders weten goed hoe wij hier mee om moeten gaan.

Elk schooljaar moet ik Milans nieuwe leerkracht van dat jaar inlichten over zijn allergie en uitleggen wat die inhoudt, wat Milan wel en niet mag hebben. Dat alles waar pinda's inzitten heel gevaarlijk voor hem is. Voor wat zijn astma betreft, sommige maanden van het jaar zijn voor Milan lastiger, vooral de vochtige maanden van het jaar. Hij zit dan minder goed in zijn vel en kan astma-aanvallen krijgen. Het gevaar van zijn allergie komt juist om de hoek bij het eten; etende kinderen met voor hem gevaarlijke producten en wisselende overblijfmoeders.

Voor ons is 'Overblijven met Edith' daarom heel veilig. Doordat wij nu rechtstreeks up-to-date informatie kunnen verschaffen aan de overblijf, kan de kracht te allen tijde teruglezen als hij of zij het even niet meer weet hoe het precies zit. Voor Milan, ons en het overblijfteam is dit programma zeker een toegevoegde waarde.

Vrienden van Edith

Beschermingsbewind NHN staat voor vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Persoonlijk door tijdens het opbouwen van onze werkrelatie intensief contact te hebben.