Fotoverslag van onze gewonnen lunch van Overblijven met Edith

Omdat we met zo’n grote groep zijn en het leuk zou zijn als iedereen er aan mee kon doen was de keuze op woensdag 19 april gevallen. Mooi een uur voordat de school om 12:30 uur uitgaat zodat ze ongestoord konden genieten van hun welverdiende lunch. Voor de kleinere kinderen hadden we oppas geregeld.

De lunchruimte

Om iets over 11 hadden we de tafels in de aula gezellig gedekt en kwam Edith met het eten aan. Schalen vol met verschillende soorten belegde broodjes, 4 soorten verse sapjes en kleurrijke schalen met groenten en fruit voor 30 personen.

Tafel met de lunch

 

Overblijfkrachten druppelen binnen

Langzaam druppelden alle overblijfkrachten binnen. De eigen niet-schoolgaande kinderen mochten doorlopen naar het speellokaal waar een juf en wat grotere kinderen een oogje in het zeil hielden. Edith dronk nog even een kopje cappuccino (hopelijk heeft die gesmaakt, je hebt er even op moeten wachten) alvorens ze de terugreis weer aanvaardde.

Overblijfkrachten zoeken plaatsje

Toen iedereen een plaatsje gevonden had aan de tafel konden we beginnen met de lunch.

Overblijfkrachten zoeken plaatsje

Doordat we allemaal op verschillende dagen overblijven was het erg leuk om elkaar eens rustig te spreken. Sommigen hadden elkaar echt nog niet vaak gezien.

Overblijfkrachten zoeken plaatsje

Het was een luxe om eens gezellig samen te lunchen en er was veel keuze bij het buffet.

Overblijfkrachten zoeken plaatsje

 

Overblijfkrachten aan tafel

Overblijfkrachten aan tafel

Langzamerhand raakten de schalen leeg, er werd veel gekletst en gelachen. Na afloop was met zoveel handen alles weer vlot opgeruimd en maakten we nog een groepsfoto. Deze keer wonnen we de lunch, maar het lumineuze idee werd geopperd om er een jaarlijks terugkerende traditie van te maken. Het was super gezellig en lekker.

Dank je wel Edith voor deze mooie prijs.

Hartelijke groet van Goverdien Steller,
Overblijfcoördinator Bethelschool te Waddinxveen.

Vrienden van Edith

Beschermingsbewind NHN staat voor vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Persoonlijk door tijdens het opbouwen van onze werkrelatie intensief contact te hebben.