Gebruikersverhalen

Nicole Binnekade,

TSO-coördinatrice en -administratie De Duizendpoot in Oosterhout, 300 leerlingen

Bij de start van schooljaar 2011/2012 werd al snel duidelijk dat de coördinatrice van onze overblijfwerkgroep aan haar laatste jaar op school begon. Haar zoon zou schoolverlater worden en dan houdt het overblijven op. Een jaar daarvoor zijn we met 'Overblijven met Edith' aan de slag gegaan.

Vanaf toen konden wij overblijfmoeders allemaal de lijst van de betreffende dag uitdraaien en 'akkoord aanwezigheid' geven, maar wat er achter de schermen gebeurde was de taak van de coördinatie. De kant-en-klare lijst was al super! Wij deden voorheen alles nog aan de hand van memoborden naast de lokalen waar ouders op konden schrijven of het kind over moest blijven die dag. Er ging dus een wereld voor ons open. Er werd besloten dat ik de coördinatie en administratie over zou nemen. Ik draaide al lang mee en heb voorlopig nog acht jaar een kind op deze school.

Voor de zomervakantie hebben de co√∂rdinatrice en ik een half uurtje achter de pc gezeten op één en ander over te dragen. Haha... Ik kon nu alles bekijken!! Bij het afscheid op de laatste schooldag drukte zij me op het hart om haar te bellen als ik iets niet begreep of als ik ook maar ergens vast zou lopen in het systeem.. Ik dacht op dat moment ook echt dat het wel zou gebeuren.

Maar niets was minder waar.. Wat een super systeem! Werkelijk alles wijst zich vanzelf. Ik had er zelfs veel plezier in om dingen zelf uit te pluizen en had het in no-time allemaal op de rit. En voor de vragen die er wel waren is Edith daar! Ze staat altijd stand-by! Mails worden snel beantwoord. Ze geeft antwoord via de mail of ze belt gewoon even. Super!

Vrienden van Edith

Beschermingsbewind NHN staat voor vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Persoonlijk door tijdens het opbouwen van onze werkrelatie intensief contact te hebben.