Kinderen bij elkaar

Zo werkt het

'Overblijven met Edith' is eenvoudig in te richten, binnen slechts een half uur. Na het inrichten is de tijdrovende administratie verleden tijd.

Stap 1: De school meldt zich aan bij het online systeem 'Overblijven met Edith'.

Stap 2: De school krijgt toegang tot het programma. Zij voert gegevens in als overblijfdagen, sluitingstijd voor het aan- en afmelden, groepsnamen en de namen van de TSO-krachten.

Stap 3:  Via een link op de website van de school kunnen ouders zich registreren in het programma en krijgen hierna een inlognaam en wachtwoord. Daarmee kunnen zij aangeven wanneer zij hun kind willen laten overblijven. Dit kan voor het hele schooljaar. Tot op de overblijfdag zelf kunnen wijzigingen worden aangebracht. Ook aanvullende informatie over diëten, allergieën en andere bijzonderheden kunnen in het systeem worden ingevoerd.

Hiermee is het stappenplan voltooid. Gespecificeerde urenregistratie van de overblijfkrachten wordt automatisch verwerkt, net als de digitale factuur voor de ouders.

Vrienden van Edith

Beschermingsbewind NHN staat voor vertrouwen en een persoonlijke aanpak. Persoonlijk door tijdens het opbouwen van onze werkrelatie intensief contact te hebben.